Az év zsákolása és minden idők leghülyébb önkosara(?)

Michael Porter Jr. az év egyik legnagyobb zsákolásával jelentkezett, Jacob Kurtz pedig minden idők egyik legérthetetlenebb önkosarával.

A 16 esztendős Michael Porter Jr. nem ismeretlen név a szakemberek előtt, ugyanis a 203 centi magas csatárt a Rivals.com jelenleg a negyedik helyen rangsorolja a 2017-es NBA draft osztály tehetségei között. Hogy milyen atletikus képességei vannak, arról alig több mint egy napja győződhetett meg mindenki:

A neve nem véletlenül lett "Baby KD" - Kevin Durantre utalva -, már a nyáron is megvillantotta tehetségét, erről is készült egy kis összeállítás:

 

Ma hajnalban aztán a másik, negatív oldalt is megtapasztalhattuk, ugyanis a Florida State - Florida összecsapáson, 63-63-as állásnál a Florida State dobhatott a győzelemért, homály lett a kísérlet, a Florida Gators játékosa, Jacob Kurtz azonban olyat tett, amit ritkán látni. Önkosár előfordul a kosárlabdában, de olyan azért ritkán történik, hogy senkitől nem zavartatva tegye valaki a labdát saját gyűrűjébe, olyan pedig szinte soha, hogy - súlyosbító körülményként még - ezzel szenvedjen vereséget csapata.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus