Közeledik a foci VB

Csütörtök este elrajtol a brazíliai labdarúgó világbajnokság, és úgy tűnik, a kosárlabda is ennek bűvkörébe kerül. Az angol válogatott Miamiben járt, mielőtt továbbutaztak volna Brazíliába, és Wayne Rooney egy hatalmas sapkát mutatott be Raheem Sterlingen, míg Amerika túloldalán Golomán György egyik jövő évi csapattársa úgy gondolta, a palánk mögül nem elég bedobni a labdát, egész pályáról is be kell tudni rúgni...

Az angol labdarúgó válogatott a korábbiakhoz képest visszafogott elvárásokkal utazhat a VB-re, hiszen jócskán megfiatalított keretükből mindössze öten láttak eddig világbajnokságot a pályán belülről. Közülük az egyik Wayne Rooney, aki a Liverpool játékosát, Raheem Sterlinget sapkázta le ellentmondást nem tűrően Miamiben, ahonnan a csapat továbbutazott Brazíliába. Az esetet Sterling klubtársa, a válogatott csatára, Daniel Sturridge kommentálta - a blokk 2:10-től látható.

Nem ők voltak azonban az elsők, akik "belekontárkodtak" a másik sportjába - a UCLA egyetem elsőéves játékosa, Golomán György egyik jövő évi csapattása, a Bruins vezetőedzőjének fia, Bryce Alford gondolta azt először, hogy nem csak dobni, de rúgni is tudja a labdát. A palánk mögül bedobott kosár kevés volt neki - ha már trickshot, legyen kövér:

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus