3X3: másodjára sima győzelem a kirgizek ellen

Második meccsén ellentmondást nem tűrően játszott a válogatott és sima sikert aratott - folytatás két nap múlva 14 órakor a németek ellen

FIBA 3X3 World Cup, Nők, A-csoport:

Magyarország – Kirgizisztán 22-3

Az ellenfélnél lépett pályára a torna legidősebb kosarasa, a 42 éves Marina Pecsenyikina, és a keretük legmagasabb játékosa, a 180 centis Aigul Dzsaparova is kissé mackósan mozgott, így esélyesként léptünk pályára, és az esélyt gyorsan pontokra is váltották lányaink, 1 perc után 4-0, bő 3 perc után 10-0 állt az eredményjelzőn. Könnyedén játszottak Pappék, mindenki betalált nálunk, különösebben nehéz feladat elé nem állítottak minket a kirgizek. 10-0 után két bravúrkosárral jelentkezett az ellenfél, de gyorsan megrázták magukat a magyarok és villámgyorsan lezárták a mérkőzést. 

Az első napot 1-1 győzelemmel és vereséggel zártuk, a látottak alapján Kazahsztán sem okozhat gondot, a továbbjutást jelentő 2. hely megszerzéséhez valószínűleg a német válogatottal lesz ki-ki meccs, de ott is esélyesebbnek tűnünk. Csapatunk 20-án kedden 14 órakor játszik legközelebb a németekkel, majd ugyanaznap 17 órától Kazahsztán ellen fejezi be a csoportküzdelmeket. 

A magyar dobók: Papp 8, Bozóki 7, Süle 5, Theodoreán 2.

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus