A női 3X3 válogatott is megkezdi az Eb-selejtezőket

Alig pár nappal azt követően, hogy világbajnoki ezüstérmet szerzett, már az andorrai Európa-bajnoki selejtezőben vesz részt a magyar női 3X3 válogatott - ma Németország (12:10) és Törökország (13:40) a mieink ellenfelei.

A hét elején világbajnoki ezüstérmet szerzett női 3X3 válogatottunk Nantes-ban, ám ma már az Európa-bajnoki részvétel kiharcolásáért lépnek pályára a mieink - a vb-ezüstérmes csapatból Theodoreán Alexandra, Bozóki Bettina és Süle Krisztina most is a keret tagja, Papp Klaudia helyett pedig a vb idején az 5-5 elleni szakág Európa-bajnokságán résztvevő Medgyessy Dóra szerepel majd Károlyi Andrea irányítása alatt.

A magyar alakulat az A-csoportban kapott helyet Németország, Andorra, Észtország és Törökország mellett, és az 5 fős csoportból 4-en tovább is jutnak a negyeddöntőbe. Ahogy a férfiaknál Franciaországban, úgy itt a nőknél is 5-en jutnak tovább az Eb-re, úgyhogy ez a célkitűzés, de az első kiemelt csapatunknak a papírforma alapján ezzel nem lehet gondja. Ma 12:10-től Németország, 13:40-től pedig Törökország lesz a mieink ellenfele.

A magyar csapat mai programja

12:10  Magyarország - Németország
13:40  Törökország - Magyarország

Az andorrai selejtező első napját ezen a streamen tudjátok nézni:

Foto, Slide - fiba.com

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus