Győzelemmel nyitották a nők a 3X3 Eb-selejtezőt

Németország ellen gyorsan nagy előnybe került a magyar női 3X3-as válogatott, magabiztosan nyerték Bozóki Bettináék az andorrai Eb-selejtezőn első meccsüket.

Magyarország - Németország  18-10

Medgyessi Dóra közeli tempójával kezdődött a pontgyártás az első perc közepén, majd Bozóki Bettina pillanatai következtek - egyénileg is szép mozdulatsorok után volt eredményes a center, de Medgyessy, Süle Krisztina és Theodoreán Alexandra forintos passzaiból is betalált, egymaga csinált egy 6-0-s sorozatot. A németek a negyedik perc közepén találtak először a kosárba, akkor is büntetőből - kiválóan védekezett a magyar csapat, dobóhelyzetig is alig jutott Németország (7-1). Theodoreán azonnal válaszolt egy ziccerrel, majd Bozóki volt eredményes faulttal együtt (9-1).

Kicsit megállt a támadójáték a magyar együttesnél ezt követően, a németek viszont nem tudták ezt kihasználni. Mi dobtuk a meccs első dupláját is, Theodoreán találataival pedig 10 ponttal vezettünk többször is (14-4). A németeké volt az utolsó két perc, hiába dobott Bozóki 3 pontot is (kettőt büntetőből, ez volt az egyetlen szegmens, ami nem igazán ment ezen a meccsen a mieinknek), és zárta Theodoreán ziccere a találkozót. A győzelem azonban így sem forgott veszélyben egy pillanatra sem - 18-10-re, nagyon magabiztosan nyert a magyar csapat.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus