Hozta a kötelezőt a Sopron

Ismét sikert könyvelhettek el a soproni kosaras lányok hétközi Európa kupa győzelmük után, ezúttal az ezer sebből vérző Szekszárd ellen.

Uniqa-Euroleasing Sopron - Atomerőmű KSC Szekszárd 84-49 (26-8, 14-24, 20-6, 24-11)

Uniqa-Euroleasing Sopron: Hartley 17/6, Weninger 10, McBride 10/6, Crvendakic 3/3, Krnjic 9 Cs.: Stankovic 11, Simon Zs. 8/6, Zsovár O. 7/3, Ciglar 5/3, Licskai 2, Kocsis F. 2 

Atomerőmű KSC Szekszárd: Theodorán -, Studer Á. 8, Stjepanovic 4, Kovalcsik 4, Scekic 14/9 Cs.: Fejes F. 5/3, Simon A. 4, Tamis 4, Hajdú 4, Süle 2 

Bár álmosan indult a találkozó mégis úgy tűnt, már az első negyedben eldőlt a találkozó, ugyanis néhány perc után nagyon belelendült a zöld-sárga csapat, leginkább az amerikai Hartley szállította a pontokat. Weninger Virág fiatal kora ellenére megkapta a lehetőséget és kezdő játékosként élt is vele, hiszen már a feldobás pillanatától aktívan játszott és a pontokkal sem maradt adós. Végül abszolút állva hagyták Studeréket, egy 26-8-as első tíz percet produkálva. 

Volt tartása Magyar Gergely csapatának de különösen Scekicben, többször volt eredményes kintről és bentről is. Ebben az etapban lejjebb is engedett a soproni védekezés, veszítették is a negyedet 14-24. 

Hiába volt a nagyszünet előtti tolnai lendület, totálisan öltözőben ragadt maroknyi csapatot láthatott a publikum. Innentől kezdve már csak egy csapat volt a pályán mégpedig a hazai Sopron, akik főlényesen nyertek gyengébb bár szimpatikusan játszó ellenfelük ellen 84-49.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus