Női rangadó Sopronban

Ma este a Cegléd- PINKK meccsel megkezdődik a Közép-Európa Liga negyedik fordulója, amelynek magyar rangadóját Sopronban rendezik.

Ceglédi EKK (12., 0-2) - PINKK-Pécsi 424 (5., 2-1)  (péntek, 18 óra)

Lengyel és spanyol szakvezető találkozik a két magyar együttes összecsapásán. A PINKK másfél hete Sopronban is nyerni tudott, nem valószínű, hogy a ceglédiek nagyon meg tudják nehezíteni Roberto Hernandez együttesének dolgát.

Piesanské Cajky (8., 1-2) - Aluinvent DVTK Miskolc (4., 2-1)  (szombat, 18 óra)

Legutóbb váratlan vereséget szenvedett a Diósgyőr, méghozzá hazai környezetben, az addig nyeretlen Somorja ellen. A pöstyéniek súlyos, nagy verésbe "szaladtak bele" Zágrábban. Elvben idegenben is esélyes Peresztegi Nagy Ákos együttese, de ha megint a csúnyább arcát mutatja a Diósgyőr, Pöstyénben is kellemetlen meglepetés érheti...

Uniqa Euroleasing Sopron (6., 1-1) - PEAC-Pécs NKK (3., 2-1)  (szombat, 19 óra)

A soproniak minimális különbségű, a PINKK-től elszenvedett hazai, a pécsiek pedig egy igen súlyos kassai vereséggel kezdték a sorozatot. Azóta mindkét együttes javítani tudott, a Sopron Iglón győzött, a PEAC pedig előbb Pöstyénben nyert, majd hazai környezetben a később a Diósgyőr otthonában bravúrgyőzelmet arató Somorját fektette két vállra magabiztosan. A PEAC-nak ez lesz az első "magyar meccse" a tornán, a Sopronban pedig várhatóan még nem játszik az amerikai irányító, Kelly Faris. Érdekes, izgalmas összecsapásra van kilátás, amelyet a Sportklub közvetít.

Női NB I:

A női NB I-ben a nyitányon a Vasas csarnokában diadalmaskodó Zalaegerszeg otthonában debütál a "BSE-utód" MTK. A szombaton 16 óra 15 perckor kezdődő összecsapás jó felvezetője lehet az eddig veretlen ZTE férfi együttesének Szeged elleni bajnokija előtt. A Vasas a sorozatot szintén most kezdő Szekszárd otthonában próbál javítani vasárnap 18 órától - mindkét összecsapáson a pályaválasztó tűnik esélyesnek. 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus