Öt percig volt partner a CEKK

Nem kis pofonba szaladt bele idegben a Cegléd. Gyakorlatilag az első tíz perc felénél eldőlt a találkozó kimenetele, pedig nem kezdődött rosszul a csata. Ami ez után jött azt valószínűleg nem volt könnyű átélni sem a pályán sem pedig azon kívül, ez pedig hatalmas vereséghez vezetett. A Pöstyén csapatában hat játékos talált be legalább egyszer a három pontos vonal mögül még a vendégek közül senki de a játék összes elemében felülkerekedett a házigazda, így nem lehetett más az eredmény mint tisztes vereség.

Pöstyén - Ceglédi EKK 100-52 (34-7, 26-12, 11-16, 29-17)

A vendég ceglédiek kezdték a mérkőzést és Gorjanácz rögtön el is engedett egy triplát de a labda célt tévesztett. A lepattanót Bartanusova kaparintotta meg és egy gyorsindítás után ő is fejezte be az akciót két ponttal. Három percnyi játék után a Pöstyén egy 10-2-es futást levezényelve igen csak meglépett a kapkodósan kezdő magyar csapat elől, aminek nem lehetett más az eredménye, mint vendég időkérés. Sajnos a fejmosás nem sokat számított, hiszen, ami ez után következett azt nem sokan gondolták volna. Extra pontzuhatag érkezett Orbánékra, ami ekkor 22 pontos hazai előnyt jelentett. Történt mindez a nyolcadig percig bezáróan. Tíz perc után sem nézett ki szebben az eredmény, 27 pontos hátrányt már ekkor elég nehéz lett volna ledolgozni (34-7).

A 15. percben megszerezte kilencedik pontját a pest megyei együttes majd abban a percben tíz egység fölé is eljutott. A vendéglátó ekkor 45-nél tartott. A hátrány nem csökkent, sőt, inkább még növekedett. 20 perc játék után 41 pontos hazai vezetés állt az eredményjelzőn (60-19).

Bár a harmadik negyedben némileg visszavett a vendéglátó, nem  változott sokat a játék képe, több mint 40 pontos idegenbeli vereséget szenvedett a Cegléd (100-52).

Pöstyén: Bartenusova 11, Dudasova 11/3, Tatham 14, Felixova 9/9, Bartonova 7/3, csere: Fabianova 13/6, Zentkova 6, Oravecova 11/3, Krc-Turbova 7/3, Dubenova 6, Mincikova 1, Pilatova 4

Ceglédi EKK: Orbán 8, Gorjanácz 9, Hadzovic 18, Vilipics 12, Kobolák 2, csere: Szabó 1, Filipowicz, Jerkovics 2,

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus