Visszavágott a bajnok az egerszegi döntetlenért

Jó kis meccset játszott a bajnok Sopronnal az edzőmeccsei során több figyelemre méltó eredményt elérő zalaegerszegi női együttes. A félidőben még döntetlenre állt a két csapat, aztán a harmadik negyedben eldöntötte a mérkőzést a Sopron.

 

Uniqa Sopron - ZTE NKK 84-77 (22-21, 21-22, 22-11, 19-23)
Sopron, női kosárlabda felkészülési mérkőzés

Sopron: Ciglar 8, Fegyverneky 7, Simon 9/3, Crvendakics 18/6, Krnjics 24. Cs: Határ 5, Zsovár 5/3, Weninger 2, Böröndy D. 4, Dubei 2.

ZTE: Nagy D. 21/9, Velkey 6/6, Böröndy V. 15, Szélesy 8, Licskai. Cs: Horváth Zs.15, Orsó 12/12, Jurkó.

Jól kezdett a Sopron, 14-7-re elhúzott, ám a negyed második felében Nagy Dóra vezérletével feljött a jó hírét igazoló ZTE. A nemrég Zalaegerszegen a Sopronnal döntetlent elérő - nem játszottak hosszabbítást - zalaiak a második szakasz elején lendületben maradtak, és egy 13-5-ös rohammal kezdve a szakaszt elléptek. A félidő hajrájában összeszedte magát Sterbenz László együttese, amely a Krnjics-Crvendakics palánk alatti kettős eredményessége révén szünetig ledolgozta hátrányát. A harmadik negyedben ellenfelére rákényszerítve akaratát, fokozatosan húzott el a bajnok, s 10 pont fölötti előnnyel zárta a szakaszt. A vendégeknek volt tartásuk, nem adták olcsón a bőrüket, cserejátékosaik jól játszottak, de a bajnok Sopron sikerét nem tudták kétségessé tenni.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus