2020-ig együtt a Sopron magyar magja

Weninger Virág, Dubei Debóra és Határ Bernadett is aláírta 2020-ig tartó szerződéshosszabbítását a női bajnokkal.

A Sopron Basket hivatalos honlapja, a wb-sopron.com számolt be a hírről:

Mind eredmények, mind a jövőt érintő kérdések tekintetében csodálatosan alakult eddig számunkra az új esztendő. Örömmel jelenthetjük be, hogy nincs megállás a jó hírek tekintetében, a napokban újabb három igen fontos szerződés-hosszabbítás aláírására került sor!

A jövőnket biztosító magyar játékosaink közül csapatunk kapitánya, Fegyverneky Zsófi, és Akadémiánk neveltje, Czukor Dalma már korábban aláírta a 2020-ig szóló szerződését. Most három fiatal, a szintén saját nevelésű,a válogatott februári összetartására is behívót kapott Weninger Virág, illetve a felnőtt válogatottban már stabil embernek számító Dubei Debóra és Határ Bernadett is úgy döntött, hogy 2020-ig nálunk folytatja pályafutását!

Velük együtt nem kevesebb, mint 9 (!) főre növekedett azon játékosok száma, akik a 2018/2019-es szezonban már biztosan Roberto Iniguez és stábja által öregbíthetik tovább Európa szerte városunk és klubunk hírnevét: Fegyverneky Zsófia, Czukor Dalma, Dubei Debóra, Határ Bernadett, Weninger Virág, Angela Salvadores, Aleksandra Crvendakic, Tina Jovanovic, Turner Yvonne.

Török Zoltán egy rövid mondatot fűzött hozzá a remek hírhez: "Csak a Sopron!"

A jövő jelen van!

Forrás, Foto, Slide - wb-sopron.com

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus