A címvédő otthonában nyertek Krivacsevicsék

Krivacsevics Tijanáék a címvédőt verték, Quigley Alexandriáék továbbra is hibátlanok, míg Honti Katáék második meccsükön is kikaptak.

A hét szenzációját Krivacsevics Tijana csapata, a női Euroliga küzdelemsorozatát hazai vereséggel kezdő Good Angels Kosice szolgáltatta, amely a címvédő Galatasaray otthonában tudott nyerni. A kassai együttes óriásit hajrázott, a záró szakaszt még 7 pontos hátrányban kezdte, de a negyedik negyedet 21-13-ra megnyerve óriási meglepetésre a maga javára tudta fordítani a meccset. Krivacsevics 22 percet játszott, és 4/13-as mezőnymutatóval - benne 3 sikertelen tripla - és 1/2-es büntetőzéssel 9 ponttal vette ki részét a káprázatos bravúrból. Mezőnyben hasznosan játszott, volt 5 lepattanója, 2 gólpassza és 1 szerzett labdája.

Kassai sikere után odahaza is nyert a Wisla Krakkó, amely ezúttal az orosz Dinamo Kurszk csapatát múlta felül, a lengyel együttes 77-62-re győzött. A magyar válogatott honosított hátvédje, Quigley Alexandria 39 percet töltött a pályán, s 7/11-es mezőnymutatóval - benne egy rossz tripla - és 2/2-es büntetőzéssel 16 pontot tett a közösbe a krakkóiaknál. Statisztikai lapján még 3-3 lepattanó és szerzett labda, valamint 2 eladott látható.

A kassai együttessel ellentétben Honti Kata csapatának, a Famila Schio együttesének nem sikerült javítani a nyitányon elszenvedett hazai vereség után. Katáék Franciaországba, a Bourges otthonába látogattak, és 79-67-re kikaptak. Válogatottunk csapatkapitánya egy félidőnyi időt töltött a parketten, s ezalatt 2/4-es dupla és 0/1-es tripla mutatóval, valamint 1/2-es büntetőzéssel 5 pontig jutott. Emellett leszedett 4 lepattanót, volt 2 gólpassza és 1 eladott labdája.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus