A Győr együttműködik a román bajnokkal

A Győr női csapata együttműködésről szóló megállapodást köt ma a román bajnok Sepsiszentgyörggyel, amely az utánpótlásra vonatkozik - erről beszélt Füzy András társadalmi elnök.

A gyorikosar.hu számolt be az együttműködésről:

Szeptember 12-én 17 órakor csapatunk felkészülési mérkőzésen fogadja az egyetemi csarnokban a Sepsiszentgyörgy gárdáját. A székelyföldiek a román bajnokság címvédői, miután a legutóbbi kiírás fináléjában 3–1-re legyőzték a Kolozsvárt.

A találkozó szünetében írja alá a két klub az együttműködését, mely az utánpótlásra fókuszál. Győri oldalról Fűzy András társadalmi elnök, a Sepsi részéről pedig Rusz István látja el kézjegyével a szerződést.

Fűzy András így nyilatkozott a szerződésről: „Nagyjából egyéves előkészítő munka után jutottunk el erre a pontra, mely remekül illeszkedik az akadémiai programunkba. Nagyon fontos ez az utánpótlásképzés szempontjából, a jövőben mindkét fél igyekszik majd kicserélni szakmai tapasztalatát. Azt gondoljuk, egymás szakmai tudását megismerni, a más gondolatok, az új impulzusok segíthetik a gyerekeinket abban, hogy még komplexebb játékosokká váljanak” – fogalmazott Fűzy András, hozzátéve, hogy tavaly nyáron ugyanilyen szakmai együttműködési megállapodást írtak alá a szerb Crvena zvezdával is.

„Számunkra azért is fontos ez a szerződés, mert mégiscsak székelyföldi csapatról van szó, a régióban népszerű a kosárlabda, ráadásul erős együttesről beszélünk, mely idén hozzánk hasonlóan az Európa-kupában indul, azaz a magas színvonalú munka garancia náluk is” – mondta Fűzy András.

Forrás - gyorikosar.hu
Foto, Slide - infogyor.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus