Az Uniqa leigazolta a kanadai válogatott csapatkapitányát

Az átigazolási határidő lejárta előtti napon új játékost igazolt az Uniqa Euroleasing Sopron női kosárlabdacsapata: a kanadai válogatott csapatkapitányát.

A soproni együttes új szerzeménye a  szezon végéig szerződtetett Kimberley Gaucher Smith, aki a kanadai válogatott csapatkapitányaként az 5. helyen végzett a legutóbbi világbajnokságon.

Az igazolás hátteréről a következőket mondta a klub honlapján Török Zoltán, az Uniqa Euroleasing Sopron ügyvezetője: "Kayla McBride az elmúlt héten hazautazott műtéti beavatkozásra, de az elmúlt 11 nap nem győzött meg bennünket arról, hogy a játékos, ígérete szerint vissza is tér csapatunkhoz. Ezért úgy döntöttünk, hogy gondoskodunk a pótlásáról".

Gaucher-Smith személyében egy igen nagy nemzetközi tapasztalattal rendelkező játékost szerződtetett a Sopron, akitől azt remélik, hogy a rendelkezésre álló rövid idő ellenére hasznos tagja lesz a csapatnak. A 31 esztendős, 186 centi magas kanadai bedobó a tervek szerint március 8-án csatlakozik Sterbenz László együtteséhez.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus