Emlékmeccs

Vasárnap a győri egyetemi csarnokban rendezik meg a Fűzy Ákos-Tapodi Péter emlékmérkőzést. 

 

Vasárnap a győri egyetemi csarnokban rendezik meg a Fűzy Ákos-Tapodi Péter emlékmérkőzést, amelyen a házigazda CMB Cargo-UNI Győr női kosárlabdacsapata a szlovák MBK Ruzomberokkal találkozik.

Amint arról a kisalfold.hu beszámolt, a 18.30 órakor kezdődő összecsapás szünetében adják át a 2014/15-ös szezon legeredményesebb utánpótlásedzőjének járó Tapodi Péter-, valamint a legeredményesebb utánpótlás játékosnak járó Fűzy Ákos-vándorserleget. 

A klub tájékoztatása szerint délelőtt 11 órától a juniorok számára rendeznek emléktornát a Széchenyi Kosárlabda Akadémia, az MTK és a szlovák Samorin részvételével. 

Az eseményre a belépés ingyenes, ugyanakkor a szervezők arra kérik a szurkolókat, hogy egy labdát vigyenek magukkal, ezeket karácsony előtt a csapat tagjai a győri óvodák között osztják majd szét.

Az emlékmérkőzést harmadik alkalommal rendezik meg. 

Két éve, 2013. szeptember 7-én az akkor még HAT-AGRO UNI Győr néven működő csapatot egy soproni mérkőzésre szállító autóbusz Kapuvárnál összeütközött egy személyautóval. A balesetben Tapodi Péter klubigazgató a helyszínen meghalt, Fűzy Ákos vezetőedző a győri kórházban vesztette életét, több játékos pedig súlyosan megsérült.

fotó: gyorikosar.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus