Honti Katát is búcsúztatják Sopronban

Az újabb elsőségeknek emléket állító zászlók mellett a soproni klubikon meze is a magasba lendül - újabb légióst mutatott be a PINKK. 

A wb-sopron.com közleménye:

A hagyományoknak megfelelően idén is ünnepélyes keretek között indítjuk útjára a szezont! A pénteki, 18 órakor kezdődő, BEAC-Újbuda elleni bajnokit megelőző program keretében azonban nemcsak az újabb elsőségeinknek emléket állító zászlók, hanem ikonunk, Honti Kata meze is a magasba emelkedik! 

A csapatok bemelegítését és bemutatását követően zászlófelvonással indítjuk az ünnepi műsort. Felhúzzuk a 2016/17-es szezon Magyar Kupa elsőségnek és bajnoki aranyéremnek emléket állító két zászlót, miközben a kivetítőn visszatekintünk az esztendő emlékezetes pillanataira. Ezt követően kiderül az is, kit választottunk a tavalyi szezon legjobb játékosának klubunknál.

Az est fénypontja, saját nevelésű játékosunk, klubunk sok kiemelkedő eredményének egyik letéteményese, ifjú darazsaink példaképe, a profi kosárlabdával felhagyó Honti Kata elbúcsúztatása lesz. Felejthetetlen pillanatok elé nézünk!

Közben a PINKK újabb légiósát mutatta be: már nagyon fiatalon megérezte, miszerint egyszer profi kosaras lesz belőle. Az Amerikai Egyesült Államokból érkezett Shelby Cheslek először az édesanyjával együtt látogatott el egy edzésre. Azonnal rájött, hol a helye. Utólag persze könnyű mondani, de mindenképpen a palánkok alatt szeretett volna sikereket elérni. Mivel meg volt hozzá a magassága már gyermekként is, hát az ötös poszt jutott neki.

Shelby Cheslek bemutatkozó interjúja ezen a linken megtekinthető!


fotó: Tóth Zsombor / wb-sopron.com

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus