Kajdacsi Judit 20 fölött pontban és lepattanóban egyaránt

Egymással került szembe a román bajnokságban Kajdacsi Judit és Vincze Andrea csapata, a Kolozsvár és a Marosvásárhely. Kajdacsi óriásit játszva, 20-20 feletti döbbenetes dupla-duplával vezette győzelemre a kolozsvári csapatot (65-52).

A kolozsváriak magyar középjátékosa 10/15-ös dupla, 0/2-es tripla, valamint 1/2-es büntető mutatóval dobott 21 pontja mellé leszedett 23 (!!) lepattanót, ebből 8-at a marosvásárhelyiek palánkja alatt. Statisztikai lapjára még 1 gólpassz, 5 szerzett és 7 eladott labda került. A 34-es teljesítményindex parádés - főszerepet játszott csapata győzelmében.

Vincze Andinak bokasérülése után epizódszerep jutott az összecsapáson, volt 2-ből 1 jó duplája, 4-ből 2 sikeres büntetője s egy sikertelen triplakísérlete. Leszedett 3 lepattanót, volt 1 szerzett és 5 eladott labdája.

A Targoviste - Hutlassa Fannival a kezdő ötösében - könnyed, 91-54-es győzelmet aratott Bukarestben, a Rapid otthonában. A magyar bedobó 26 perc alatt 4 pontot szerzett úgy, hogy mindkét dupla kísérletét elrontotta, 3-ból 1 triplát bedobott, s ugyancsak egyet értékesített 2 büntetőjéből. Fanni a mezőnyben hasznosan kosarazott, leszedett 6 lepattanót, adott 1 gólpasszt, szerzett 3 és eladott 4 labdát.

 

Foto, Slide - facebook

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus