Kész a Győr felkészülési programja

Nyolc játékossal nekivágott a Győr a felkészülésnek - Völgyi Péter együttesének kész a programja is az "előszezonra", egy kifejezetten erősnek tűnő görög tornán is részt vesz a csapat.

A gyorikosar.hu beszámolója:

Csapatunk néhány játékosa már két hete edz, ők azok, akik sérülésből jönnek vissza, így Horváth Krisztina, Szabó Petra, valamint Laklóth Anna. Utóbbi ugyan nem mulasztott mérkőzést a tavalyi szezonban, de kisebb korrekciós műtéte volt a nyáron, így szükség volt a pluszmunkára neki is.

Ma délután nyolcan kezdték meg a munkát, a már említett három játékos mellett Török Ágnes, Markó Dorina, Simon Zsófia, Varga Zsófia és az új szerzemény, Czank Tímea.

Krivacevic Tijana, Kamila Stepanova és Cyesha Goree a jövő héten kapcsolódik be a felkészülésbe, Kovács Vanessza az U23-as 3x3-as programja miatt hiányzik, míg a kanadai Nina Fields, aki a minap a FIBA AmeriCup 2017 legértékesebb játékosa lett, szeptember 1-jén érkezik Győrbe. Szeptemberben tér vissza a csapathoz a tajvani Universiadén szereplő – augusztus 19. és 30. között rendezik Taipeiben – Simon Anikó.

Völgyi Péter vezetőedző elmondta: a sérültekkel hasznos munkát tudott végezni, s amennyiben problémamentes lesz számukra a héthetes felkészülés, akkor a tétmeccsek kezdetekor teljes értékű játékosok lehetnek.

A szakember hozzátette: az első két hétben inkább a fizikai munkán lesz a hangsúly, míg az első edzőmeccs szeptember 4-én lesz Zalaegerszegen. Ezt követően a hagyományos emlékmeccs következik, 7-én és 8-án is a Sopron lesz az ellenfél Győrben. A felkészülés során a Marosvásárhely együttesét is fogadjuk, majd háromnapos tornán veszünk részt Görögországban a norvég válogatott, a görög Panathinaikosz és az orosz Szpartak Moszkva társaságában, míg a felkészülési meccsek sorát a Göcsej-kupával zárjuk.

Forrás - gyorikosar.hu
Foto, Slide - Mészáros Mátyás, Kisalföld

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus