Két távozó és két érkező az Aluinvent-DVTK-nál

Az új év jelentős változásokat hoz az Aluinvent-DVTK női kosárlabdacsapatának játékoskeretében. Kacjarina Sznicina és Tiffany Bias máshol folytatja a pályafutását, helyettük Rasheed Rita és Rachel Allison érkezik Miskolcra.

A diósgyőri klub közleménye:

- A bajnoki szünetben a vezetőedzőnkkel közösen értékeltük az elmúlt hetek történéseit, és mivel az eredmények elmaradtak a várakozásoktól, ezért úgy döntöttünk, hogy több más dolog mellett a játékoskeretben is változásokra van szükség annak érdekében, hogy visszataláljunk a helyes útra. Ennek megfelelően Kacjarina Sznicina és Tiffany Bias már nem tagja a keretünknek, helyettük két Euroliga tapasztalatokkal is rendelkező játékos, a magyar válogatott Rasheed Rita, illetve az amerikai Rachel Allison csatlakozik a DVTK csapatához - mondta el Szabó Tamás, az Aluinvent DVTK Miskolc ügyvezetője.

A 25 éves, 182 cm magas Rasheed Rita a 2012-ben bajnoki címet szerzett Győr egyik legjobbja volt, majd Olaszországban és Franciaországban folytatta pályafutását. Miskolcra szerződésével immár négy magyar felnőtt válogatott játékos szerepel piros-fehér színekben.

Rachel Allison a kosárlabda kultúrájáról híres Baylor egyetemen végzett. A 27 éves, 187 cm magas játékos Spanyolországban és Ausztráliában is légióskodott, idén mindkét országban bajnoki címet ünnepelhetett a Rivas Ecopolis, illetve a Mackay Meteorettes csapataival.

Az Aluinvent-DVTK új játékosai a január 7-én szerdán 18:30-kor kezdődő Cegléd elleni hazai bajnoki mérkőzésen mutatkoznak be a szurkolóknak.

Foto, Slide - dvtk.eu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus