Kiss Virág két évre hosszabbított Szekszárdon

A kétéves kihagyás után visszatérő, de még mindig csak húszéves, nagyon tehetséges középjátékos hosszabbított a kupagyőztes szekszárdi gárdával.

A KSC Szekszárd honlapján megjelent beszámoló részlete:

“Virág tavaly nyáron két éves szünet után került Szekszárdra. Nem volt egyszerű dolga, hiszen egyrészt karrierje egy igen fontos időszakát hagyta ki, másrészt pedig a magyar bajnokság ezüstérmes együttesében kellett újra bizonyítania. Ez az év elsősorban az újrakezdésről és a tapasztalatszerzésről szólt: a játékos Djokics Zseljko és Maljkovics Borisz vezetésével végig dolgozta az évet, és számos bajnoki, illetve nemzetközi kupamérkőzésen kapott játéklehetőséget. Virág pozitív hozzáállása, valamint a szezon második felében tapasztalt jelek alapján arra jutottunk, hogy együttesünknél – Studer Ágnes és Gereben Lívia mellett – az ő fejlődése is sikerrel folytatódhat. Véleményünk szerint a klubunknál zajló szakmai munka színvonala, illetve az Euroligába igyekvő csapatunk a következő két évben is számos komoly lehetőséget nyithat meg Virág számára” – nyilatkozta Szabó Gergő klubigazgató.

“Amikor úgy döntöttem, hogy a Szekszárd lesz az a csapat, amely segít visszatérnem újra a kosárlabdázáshoz, remélni sem mertem, hogy egyúttal egy ilyen család részese leszek. Rengeteg szeretetet és támogatást kapok itt mindenkitől, a szurkolóktól kezdve, a csapaton át, egészen a stábig. Igyekszem élni ezzel a lehetőséggel és meghálálni ezt a bizalmat. Úgy gondolom, ezekkel a gondolatokkal összefoglaltam mindazt, miért is döntöttem a továbbiakban emellett a fantasztikus társaság mellett” – tette hozzá a játékos.

fotó: kscszekszard.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus