Krivacsevics és Raksányi is veretlen maradt

Továbbra is veretlen a Közép-Európa Ligában Raksányi Krisztina a Zágráb és Krivacsevics Tijana a Kassa együttesével.

Amint arról beszámoltunk a sorozat negyedik fordulójában a magyar csapatok közül pénteken a PINKK győzött a Cegléd otthonában, míg szombaton a Sopron legyőzte a PEAC-ot, a Diósgyőr viszont kikapott a Pöstyén otthonában.

Természetesen ezúttal is pályára léptek idegenlégiósaink is a Közép-Európa Ligában. Raksányi Krisztina együttese, a WBC Novi Zagreb továbbra is őrzi veretlenségét, miután nagyon simán, 86-65-ra nyertek a Somorja otthonában.

A horvát együttes már az első negyedet 29-9-re hozta. Magyar válogatott játékosunk a második legtöbb időt töltötte a pályán csapatából (22 perc), ám pontot ezúttal nem szerzett (0/3 mezőnymutató), volt 2 lepattanója, 1 gólpassza és 1 labdaszerzése. A zágrábiaknál az ex-győri Iva Ciglar 11 pontot szerzett. A vesztes oldalon Bozóki Bettina 20 percet töltött a pályán: 6 pontig (3/5 a mezőnyből) és 3 lepattanóig jutott. Az ex-pécsi amerikai Amy Jaeschke 9 pontot szerzett.

A nap másik magyar érdekeltségű mérkőzésén a Good Angels Kosice a papírformának megfelelően 106-65-re lelépte az Igló csapatát. Jó hír, hogy a kassaiaknál újra pályára léphetett Krivacsevics Tijana. A magyar válogatott center 22 perc alatt 11 pontot és 3 lepattanót gyűjtött.

A Közép-Európa Ligában a Zágráb (4-0) és a Kassa veretlen (3-0). A magyar csapatok közül a PINKK (3-1) a harmadik, az egy meccsel kevesebb játszó Sopron (2-1) pedig a negyedik. Őket követi a PEAC (2-2), Diósgyőr (2-2) duó, a Cegléd egyelőre győzelem nélkül áll az utolsó, 11. helyen.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus