Krivacsevics Tijana újra Sopronban

Visszatért Sopronba az együttes korábbi, de az utóbbi években a szlovákiai Kassán szereplő játékosa, Krivacsevics Tijana.

A nemzetközi sorozatokra érvényes pénteki átigazolási határidő előtt jelentős horderejű bejelentés látott napvilágot az Uniqa Euroleasing Sopron női kosárlabdacsapatának honlapján: a soproni együttes korábbi játékosa, Krivacsevics Tijana a szlovákiai klubjával, a Good Angels Kassa együttesével történt megállapodást követően a szezon végéig újra a soproni együttest erősíti.

Szeretném megköszönni mindazoknak az áldozatos munkáját, akik ennek a tranzakciónak a létrejöttében közreműködtek, és segítettek minket - kommentálta a hírt rendkívül szűkszavúan az Uniqa Euroleasing Sopron ügyvezető-igazgatója, Török Zoltán.

Krivacsevics 15 évesen, Natalia Hejková irányítása alatt - még utánpótlás játékosként -  mutatkozott be a soproni csapat színeit képviselve a magyar élvonalban. Néhány év ceglédi és pécsi kitérőt követően, 18 évesen tért vissza Sopronba, ahol rögtön részese lett a klub története legnagyobb sikerének, a salamancai Euroliga FINAL4 szereplésnek.

A következő években magyar bajnoki és Magyar Kupa sikereknek is részese volt soproni játékosként, majd 2011 decemberében, fájdalmas döntést meghozva, a soproni klub pénzügyi stabilitása megőrzése céljából elengedte Spanyolországba, a Rivas csapatához, ahonnan Kassára vezetett az útja. Az elmúlt hónapokban az „örökös” szlovák bajnokot mérkőzésenként 10,1 ponttal és 4 lepattanóval segítette az Euroligában.

A 24 éves középjátékos a szezon végéig írt alá, és a soproni klub vezetőinek reményei  szerint szombaton, a PEAC-Pécs elleni bajnoki rangadón már pályára is léphet az Uniqa Euroleasing színeiben.

Foto, Slide - kisalfold.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus