Megérkeztek a légiósok Egerszegre

Már a külföldi játékosokkal kiegészülve folytatódik a munka a ZTE NKK női csapatánál. 

A ztenkk.hu beszámolója:

Egy hónapja dolgozik együtt csapatunk magyar magja. A felkészülési időszak erőnlétfejlesztésből, azaz kondis edzésekből és labdás, technikai és taktikai edzésekből állnak. Gáspár Dávid vezetőedző elégedett a lányok munkájával:

- Remekül dolgoznak a lányok, amit terveztem erre az időszakra azt elvégeztük. Pénteken kiegészülünk a külföldi játékosokkal és így már egy másik stádiumba lép majd a felkészülésünk. 

Az említett légiósok a héten érkeztek meg Zalaegerszegre. Nadia Parker, Janeesha „Chucky” Jeffery, Elisabeth Pavel és Sigi Koizar, a mai edzésen álltak munkába és egyből a figurák megtanulásával kezdhettek. Az edzés elején Tóth László köszöntötte az érkezőket és néhány szóval előrevetítette, hogy mire számíthatnak Zalaegerszegen. Természetesen jó hangulatra és megfelelő infrastruktúrára, ami az eredményes szerepléshez szükségük lehet. 

Szeptember 4-én hétfőn már egy felkészülési mérkőzésen is bemutatkoznak majd a közönségnek. Csapatunk első felkészülési ellenfele a Völgyi Péter irányította Győr együttese lesz. A mérkőzést 16-30-kor rendezik a Zalakerámia Sport- és Rendezvénycsarnokban. 

A felkészüléséi mérkőzések sorrendben:

Szeptember 6. 18.00 PEAC Pécs idegenben 
Szeptember 9. 17.00 PEAC Pécs itthon
Szeptember 15. Vasas Akadémia idegenben 
Szeptember 22-24 Göcsej Kupa (PINKK, Győr, Athlete Celje (szlo))
Szeptember 27. Athlete Celje (szlo) idegenben


 Foto, Slide - ztenkk.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus