Megkezdte a felkészülést a PEAC is

Tizennégy játékos gyűlt össze hétfőn este fél hatkor a Lauber Dezső Városi Sportcsarnokban.

A peacpecs.hu közleménye:

Új stábbal kezdte meg a munkát csapatunk, a következő idénytől Gabriel Carrasco vezetőedző munkáját Georgi Bujukliev másodedző mellett két erőnlétért felelős szakember, Jágity Csaba és Gáspár Gábor segíti majd. Bekapcsolódott az első tréningbe Gyenizse Áron is, aki az NB I B-s és a junior csapat másodedzőjeként dolgozik együttesünknél a következőkben. 

Az ismerős arcok mellett jónéhány új is akadt a játékosok között, új igazolásaink már vasárnap befutottak Pécsre. Elsőként Sarah Imovbioh repülőgépe landolt a Liszt Ferenc repülőtéren, Frankfurti átszállással Chicagoból érkezett hozzánk, majd délután öt óra körül Briana Roberson is megérkezett, Varsón keresztül, Los Angelesből. Őt szülei is elkísérték Magyarországra. Maja Vucurovic a szomszédos Szerbiából kelt útra, természetesen ő is rendben megérkezett.

A tavalyi keretből a hétfői edzésen ott volt Raksányi Krisztina, Licskai Zsófia, Sanja Mandic, Sellei Dalma, Szücs Lilla és Tenyér Zsófia. Demeter Nóra már tavaly nyáron is együtt készült a felnőtt kerettel, rajta kívül a juniorok közül Varga Eszter, Nagy Gabriella, Jelena Curakovic és a legkisebb Szücs testvér, Luca kapcsolódott be ma a felnőtt csapat munkájába. 

Hiányzott az első közös edzésről a válogatottban megsérülő Juhász Dorka és Szücs Réka. Dorkára térdműtét, majd rehabilitáció vár. Réka a magyar Unversiade válogatott tagjaként kedden utazik Taipeibe társaival az egyetemisták sporteseményére. Az Universiade augusztus 19. és 30. között kerül megrendezésre, így a legidősebb Szücs leány szeptemberben fog bekapcsolódni a PEAC-PÉCS munkájába.

Az első edzőmérkőzést bő két hét múlva, augusztus 29-én játssza csapatunk Pécsett a Temesvár gárdája ellen. 

forrás és fotó: peacpecs.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus