Négy új érkező a ZTE NKK-nál

Alaposan átalakul a 2014/15-ös idény előtt a ZTE NKK csapata. Gáll Tamás együttesétől hatan is távoznak, egyelőre négy név szerepel az érkezési oldalon, többek között a remek szezont futó Zele Dorina.

Augusztus 18-án kezdi meg felkészülését a következő szezonra a ZTE NKK csapata - számolt be a klub hivatalos honlapja.

Kicserélődött kerettel vág neki az idénynek a továbbra is Gáll Tamás írányította ZTE, hiszen nem marad a csapatnál Czukor Tünde, Fritz Judit, Fuisz Viktória, Mányoki Judit, Török Szilvia és Vágvölgyi Petra sem.

A tavalyi csapatból maradt Ambrus Szandra, Horváth Zsófia és Varga Zsófia. Valamint az elmúlt évhez hasonlóan munka mellett vállalja a játékot Darida Csilla.

Az érkezési oldalon négy, egészen pontos öt játékos szerepel, hiszen a szülés után visszatér Szélesy Judit is a ZTE-hez. Teljesen új érkező viszont a Szekszárdól igazolt Zele Dorina. A magasbedobónak remek szezonja volt, átlagban 15.5 pontot és 7.1 lepattanót szerzett, a felnőtt válogatott keretébe is bekerült. Szintén Zalaegerszegen folytatja az utánpótlás válogatott Nagy Dóra. A PEAC-tól érkező irányító mellett az Oral Roberts Egyetemről szerződtették a bedobó Velkey Krisztinát, míg a hátvéd Jurkó Judit Nagykanizsáról teszi át székhelyét.

A ZTE NKK még az 1-2-es posztra tervez igazolni játékost.

Fotó: Jantner Fotó

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus