Női hírmorzsák: megvannak az EK-meccsek időpontjai

Interjú a BEAC centerével, Angyal Nikolettel - szerda este dupla mérkőzést rendeznek Egerszegen. 

Dupla mérkőzés Egerszegen: szerdán 16:45-től a ZTE NKK, 19:00-tól pedig a Zalakerámia ZTE KK lép pályára. A női és a férfi klub megegyezése alapján a női mérkőzésre 17 óráig ingyenes lesz a szurkolóknak a belépés, 17:00 után csak bérlettel (MKOSZ és férfi), illetve a férfimérkőzésre szóló jeggyel lehet bemenni. A ZTE NKK - Cegléd találkozót Nadia Parker vezette fel a hazaiak részéről:

A hétvégén két mérkőzésen 16 pontot és 8,5)lepattanót átlagolt, először került a kezdőcsapatba az élvonalban. Egy fárasztó, de számára meghatározó hétvége után kérdezte a beac.hu röviden a csapat centerét, Angyal Nikolettet - az interjú ide kattintva olvasható!

Megvannak a KSC Szekszárd-Győr párharc és az Aluinvent DVTK Európa Kupa-meccseinek időpontjai - a Szekszárd-Győr találkozóit közvetíti a DigiSport. 

Szekszárd-Győr: 

1. mérkőzés: 2017. december 13. (szerda) 18:45, Győr
2. mérkőzés: 2017. december 21. (csütörtök) 18:15, Szekszárd

A DVTK a lengyel Bydgoszcz ellen vívhatja ki a 16 közé jutást, de a miskolciak honlapja szerint a hazai meccsre december 13-án, szerdán 18:30-kor kerül sor, míg a FIBA hivatalos időpontjai között december 14-e, csütörtök 19:00 szerepel.

fotó: dvtk.eu

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus