Quigley búcsúzott, Krivacsevics és Honti szerdán újra játszik

Vegyes napjuk volt külföldön, európai élcsapatokban kosarazó honfitársnőinknek az Euroliga visszavágóin. Quigley Alexandria csapata, a Wisla kikapott és kiesett, Krivacsevics Tijana és Honti Kata együttese nyert és Franciaországban illetőleg Törökországban ki-ki meccset játszik jövő szerdán
 

Három negyeden át fej-fej mellett haladt a Wisla és az Orenburg. Az első negyed után 1 ponttal a Wisla vezetett, félidőben s a 3. negyed után döntetlenre állt a találkozó. Az orosz együttes hajrázott jobban, s a befejező negyedet 23-16-ra nyerve végül 83-76-ra győzött. Quigley Alexandria csaknem végigjátszotta a meccset, s bár a dobás nem igazán ment neki - (2/6-os dupla és tripla, valamint 2/3-as büntető mutatóval 12/6 pontot dobott - óriási mezőnymunkát végzett. Leszedett 9 lepattanót (4 támadó) és társainak 6 gólpasszt kézbesített, valamint volt 1-1 szerzett és eladott labdája.

Krivacsevics Tijana csapata, a Kassa végig vezetve győzött a Bourges ellen. A 61-54-es végeredmény kissé csalóka, a végén lett ennyire "szoros" , hiszen a záró szakaszt 21-13-ra nyerte a Bourges, 30 perc után 15 ponttal vezetett a Kassa. Tijana a Kizer-Oszipova centerpárt kiegészítendő 16 és fél percet játszott. 1/2-es dupla és büntető mutatóval 3 pontot tett a közösbe, szerzett 3 lepattanót és 1 labdát.

Három légiós honfitársnőnk közül dobott pontok tekintetében Honti Kata volt a legeredményesebb, aki 13/3 ponttal (4/7 dupla, 1/2 tripla. 2/2 büntető) vette ki részét csapata, a Schio 13 pontos (74-61) a török Kayseri elleni sikeréből. Válogatottunk közel 28 percet játszó csapatkapitánya a pontjai mellé leszedett 1 lepattanót, volt 2-2 gólpassza és eladott labdája.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus