Rangos nemzetközi tornán szerepelt a Cegléd

Nívós, nemzetközi kupában szereplő ellenfelekkel szemben léphetett pályára a gárda. 

A cekk.hu beszámolója:

Rangos nemzetközi tornán szerepelt csapatunk a hétvége során Lengyelországban, ahol erős ellenfelekkel mérkőzve tudta felmérni a szakmai stáb, hol tart csapatunk. Pénteken elsőként a rutinos Euroliga-szereplő Wisla CanPack Kraków csapata volt az ellenfél, akikkel szemben szoros mérkőzésen szenvedtünk 85-81-es vereséget.

Szombaton a legutóbbi Európa Kupa-párharcban már megismert, azóta még jobban megerősített lett bajnokcsapat, a TTT Riga következett. Velők szintén szoros mérkőzést játszott csapatunk, és a pontgazdag találkozó ezúttal már CEKK-sikerrel végződött. A 94-92-re megnyert találkozó ceglédi pontszerzői: Mokango 31, Popovic 25, Lelik 15, Nagy-Bujdosó 10, Medgyessy 9, Zsovár 4.

A torna zárónapján, vasárnap, a nyáron szintén alaposan megerősített hazai csapat, a Basket 90 Gdynia volt az ellenfelünk, akiket egy jó második negyeddel sikerült legyőzni 72-68-ra. Csapatunk pontszerzői: Mokango 16, Popovic 14, Zsovár 14, Nagy-Bujdosó 10, Medgyessy 9, Maksimovic 7, Lelik 2

Végül 2 győzelemmel és 1 vereséggel második helyen zártuk a Franciszka Cegielska - Malgorzata Dydek Emléktornát, ahol komoly játékerőt képviselő, nemzetközi kupában szereplő csapatok ellen sikerült szoros mérkőzésekkel készülni a hamarosan kezdődő szezon párharcaira. 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus