Spanyol edző a diósgyőri lányoknál

Új vezetőedző irányításával kezdi meg a 2014-es évet az Aluinvent DVTK Európa Kupában szereplő élvonalbeli női kosárlabda csapata. A diósgyőriek új szakvezetője,  Maikel Lopez, a korábbi sokszoros spanyol bajnokcsapat Gran Canaria kispadjáról érkezik Miskolcra.

“Nagy megtiszteltetés, hogy megkaptam a bizalmat a csapat tulajdonosától és vezetőitől. A Diósgyőr kerete kiváló játékosokból áll, az én feladatom az lesz, hogy belőlük egy tökéletesen működő és eredményes csapatot alkossak. Külön örülök, hogy sokan szurkolnak a hazai mérkőzéseken és ígérem, mindent meg fogunk tenni, hogy szép győzelmekkel örvendeztessük meg őket.” – nyilatkozta Maikel Lopez, a csapat új vezetőedzője a boon.hu portálon.

“Maikel nagyszerű edző, korosztályának egyik legtehetségesebb és legeredményesebb képviselője, akire több tucat elismert hazai és külföldi szakember közül esett a választásunk. Hosszú távon számítunk a munkájára, és biztosak vagyunk benne, hogy sok nagy sikert fogunk vele együtt elérni. Munkáját az edzői stábban továbbra is Balogh Gabriella és Fodor Csilla fogja segíteni” – mondta ugyancsak a boon.hu-nak Szabó Tamás, az Aluinvent DVTK elnöke.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus