Tornát nyert Prágában a 3x3-as női válogatottunk

Károlyi Andrea, a 3x3-as női válogatott szakvezetője értékelte a csapat múlt heti felkészülési tornáit, valamint az andorrai EB-selejtezőre utazó csapatot is kihirdette.

A kosarsport.hu beszámolója, Károlyi Andrea kerethirdetése és értékelése:

"Az európa-bajnoki selejtező előtti héten Budapesten edzőtáboroztunk a Vasas pasaréti pályáján. Most először volt alkalmunk szabadtéren edzeni. Első nap az eső még megtréfált minket, de másnaptól már nem volt akadály, hogy a szabad levegőn legyenek a lányok!

Itt került sor az andorrai csapat kihirdetésére is. Nem volt egyszerű döntés, de megszületett. Andorrába, az Eb-selejtezőre a következő játékosok utaznak: Medgyessy Dóra, Ruják Nóra, Theodoreán Alexandra, Szabó Petra.

Pénteken ebéd után indultunk Prágába, felkészülési tornára. 7 óra buszozás után este 10-re értünk oda. A hotelünk pár perc sétára volt a városközponttól, ahová a pályákat is felállították.

Még péntek eset egy sajnálatos eset történt velünk, ugyanis a sofőrünk táskáját ellopták, benne minden iratával! Így rendőrt kellett hívni, hogy intézkedjen az ügyben. Meglepően gyorsan meg is érkezett, majd rögzítette a helyszínt. Ezután be kellett menni vele a kapitányságra, hogy a papírokat is kitöltsék.

Szombaton egy 12 csapatos tornán vettünk részt, ahol második csapatunk már az első meccsen összetalálkozott a cseh válogatottal, és egy rendkívül kiélezett meccsen kaptunk csak ki. Első csapatunk a döntőben került szembe a cseh válogatottal, és náluk is vereség lett a vége.

Másnap a cseh versenysorozatnak volt a döntője, amiben mindkét csapatunk elindulhatott (köszönet a szervezőknek). A torna többi résztvevőjének legnagyobb bánatára, mindkét csapatunk szépen menetelt, olyannyira, hogy második csapatunk 4. lett, az első csapat viszont az elődöntőben kiverve a cseh válogatottat, döntőt játszott, és nagyon magabiztos és látványos játékkal meg is nyerte azt!

A két nap alatt lejátszott 10 meccs eléggé lefárasztotta a lányokat, de túl sok pihenésre nincs idő, mert szerdán már újra edzőmeccset játszunk az osztrák válogatottal. És aztán péntek hajnalban útra indul a csapat Andorrába, az Európa-bajnoki selejtezőre.
 

Forrás, Foto, Slide - kosarsport.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus