Új szponzor Szekszárdon

A Sygnus Kft. az Atomerőmű KSC Szekszárd legújabb támogatója. 

A KSC Szekszárd közleménye:

Új partnerrel gyarapodott klubunk élvonalbeli csapatának támogatói köre. A terménykereskedelemmel, -szárítással, közúti, vasúti és vízi szállítással foglalkozó, dunai kikötőket is üzemeltető jelentős Tolna megyei cég, a Sygnus Kft. ügyvezetője, Sági Tibor szerdán este írta alá a szponzori szerződést.

Az Atomerőmű KSC Szekszárd klubvezetői folyamatosan igyekeznek új és még újabb partnereket bevonni a szponzorok közé. Ez már csak azért is elengedhetetlen, mert az elmúlt idényben megnyert sporttörténeti jelentőségű magyar bajnoki ezüstérem egyben a nemzetközi kupa porondra való kilépést is eredményezte, ami pedig megnövekedett költséggel jár. Szerencsére azonban a jelentős siker növeli a klub reklámértékét, ami megkönnyíti a partnerek bevonását. Ennek legújabb példája a megye egyik legjelentősebb cégével, a Sygnus Kft.-vel megkötött szponzori megállapodás.

Miután Sági Tibor, a Sygnus ügyvezetője aláírta a szerződést, Szabó Noémi, a KSC szakmai- és sportigazgatója megköszönte neki a cég egyesületünkbe helyezett bizalmát, amit igyekszik csapatunk sok hazai és nemzetközi mérkőzés megnyerésével meghálálni. Hozzáfűzte, bízik benne, hogy a két fél együttműködése hosszú távra szólhat.


Foto, Slide - kscszekszard.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus