Újabb szerb fiatal Sopronban

Három éves szerződést kötött az Uniqa Euroleasing Sopron a szerb női kosárlabdázás egyik tehetséges fiatal kosarasával. A soproni csapat új játékosa a 188 centiméter magas erőcsatár, Aleksandra Crvendakics, aki csupán márciusban töltötte be a 18. életévét - adta hírül a klub hivatalos honlapja.

A 2013-as korosztályos Európa-bajnokság All-Star ötösének tagjaként 16 pontot, 11 lepattanót átlagoló, és meccsenként több mint 4 gólpasszt jegyző játékos a Crvena Zvezda csapatától érkezik hozzánk, és Dragana Sztankovicshoz hasonlóan vele is hosszú távon számolnak Sopronban.  

- Klubunk nem tud megfizetni kész, meghatározó európai légiósokat - kezdte a hír kommentálását Török Zoltán, az Uniqa Euroleasing Sopron ügyvezetője. – Egyre kevesebb pénzből gazdálkodunk, így figyelmünk még inkább a fiatal tehetségek felé fordul. Három évre szerződtünk Aleksandrával, akitől első szezonjában azt várjuk, hogy beilleszkedjen az új közegbe, felvegye a mi ritmusunkat.

A Sopron női együttesének kerete tehát, Aleksandra Crvendakics érkezésével, jelen pillanatban így néz ki: Ciglar Iva, Weninger Virág, Fegyverneky Zsófia, Simon Zsófia, Zsovár Orsolya, Aleksandra Crvendakics, Kuttor Enikő, Licskai Zsófia, Krnjic Sara, Dragana Sztankovics.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus