Válogatott center Diósgyőrben!

Ma délelőtt sajtótájékoztatón jelentette be a DVTK, hogy megegyeztek a Törökországból hazatérő, sokszoros válogatott Horti Dórával. 

Tovább erősödik az Aluinvent DVTK Miskolc játékoskerete, kedd délelőtt sajtótájékoztatón jelentette be a klub a Törökországból hazatérő sokszoros magyar válogatott Horti Dóra leigazolását.

Kedd délelőtt sajtótájékoztatón mutatkoztak be az Aluinvent DVTK Miskolc új igazolásai. A korábban bejelentett Tina Jovanović, Alyssia Brewer és Ivory Crawford mellett egy rutinos magyar válogatott center is megjelent az újságírók előtt. A 195 centiméter magas Horti Dóra magyar bajnoki és kupaaranyakkal a zsebében előbb Lengyelországban, majd Törökországban öregbítette a magyar kosárlabda hírnevét, miközben jelentős nemzetközi rutinra tett szert az Euroligában (Sopron, Wisła Kraków) és az Európa Kupában (Mersin). A válogatottban 2008-tól kezdve több világeseményen képviselte a nemzeti színeket, az idei nyáron 8 pontos átlagot ért el a magyar-román közös rendezésű Eb-n.

Kedden már csatlakozik is a Generali Arénában edző társakhoz, akik között több ismerőst is talál. Czank Tímeát még a soproni időkből, valamint a válogatottból ismeri, de a nemzeti csapatban együtt játszott Bálint Rékával, Szécsi Orsolyával és Rasheed Ritával is, valamint Szabó István technikai vezetővel is dolgozott együtt.

forrás: dvtk.eu

fotó: Éliás András (dvtk.eu)

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus