Az MVP is nyilatkozott nekünk!

Abby Bishop, a PEAC-pécs ausztrál centere lett a női Magyar Kupa nyolcas döntőjének legértékesebb játékosa, az MVP. A finálé után arra kértük, értékelje a soproniak elleni döntőt

A Londonban olimpiai bronzérmet szerző ausztrál válogatottban szereplő Bishop 38 percet játszott. 50%-os mezőnymutatóval (5/10 dupla, 1/2 tripla) és hibátlan büntetőzéssel (6/6) vezéregyénisége volt csapatának. Kritikus helyzetekben nemegyszer lendített sokat a pécsi együttesen. A 19 pontja mellé leszedett 5 lepattanót, a soproniak 6 alkalommal szabálytalankodtak vele szemben, s 1 gólpassza is volt a 25 éves ausztrál középjátékosnak.

A meccs kapcsán a következőket mondta: - Nagy harc folyt a pályán, ahogy az várható volt. Úgy érzem, csapatként egységesebbek voltunk ellenfelünknél, nagyon jól, szervezetten védekeztünk. Feszült légkörű, izgalmas, szoros meccs volt. Egy pillanatra sem inogtunk meg, végig hittünk, bíztunk magunkban, még a legkiélezettebb helyzetekben sem estünk pánikba. Nagyon örülök neki, hogy sikerült megnyerni a kupát, és ezzel örömöt szereztünk a minket elkísérő és nekünk nagyon sokat segítő szurkolóinknak.

 

Fotó: peacpecs.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus