DVTK: Ott tartunk, ahol azt előzetesen terveztük

Már egy hónapja készül a diósgyőri női együttes - Stefan Svitek vezetőedző beszélt arról, hogy hol is tartanak most. 

"Ott tartunk, ahol azt előzetesen terveztük, ötödik hete dolgozunk együtt. Az erőgyűjtés után most már egyre inkább a labdás gyakorlatok dominálnak, de azért folyamatosan vannak konditermi edzések is. Örülök annak, hogy a héten teljessé vált a keretünk, megérkezett minden játékos, és így már tudjuk gyakorolni az öt az öt elleni játékot. Új elemeket próbálunk elsajátítani, reméljük sikerrel" - mondta Svitek a csapat honlapjának.

"Azt mondhatom, hogy elégedett vagyok, hiszen becsületesen dolgoznak az edzéseken és azt gondolom, emberi kvalitásaik tekintetében is jól választottunk, de igazából az éles mérkőzések fogják megmutatni, mennyire jó kosarasok, mennyire lesznek erősek fejben, és mennyire fognak jó csapatot alkotni" - tette hozzá.

"Várjuk a szurkolókat! Elsősorban az a mi feladatunk, hogy jó és lelkes kosárlabdát mutassunk, és küzdjünk, nem csak magunkért, hanem a csapatért és a klubért is. Ha ezt megvalósítjuk, akkor én biztos vagyok abban, hogy szurkolóink elégedetten fognak távozni a csarnokból a mérkőzéseink után."

A teljes interjú ezen a linken olvasható!

fotó és forrás: dvtk.eu

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus