Fűrész Diána közleménye

Közleményt juttatott el szerkesztőségünkhöz a PEAC-Pécs csapatától távozó kitűnő kosaras, Fűrész Diána, reagálva arra, amit volt klubja jelentetett meg honlapján a távozásával kapcsolatban

„Döbbenettel olvastam a klub közleményét eltávolításommal kapcsolatban!

Sajnos messze nem olyan szép, „mosolygós” és jó minden, mint ahogy ez a PEAC - Pécs honlapján tálalva lett.

Véleményem szerint, ha az Ügyvezető által a klub történetében meghatározónak nevezett játékossal szemben így kell eljárni, akkor ez elég elkeserítő…

Az én elképzelésem a jövőt illetően cseppet sem változott ahhoz képest, mint amit a klub alapításakor, illetve tavaly, az Ügyvezető kérésére 3 éves szerződésem aláírásakor felvázoltak nekem.

Semmi mást nem szerettem volna, mint 2 év múlva itt befejezni pályafutásomat, bajnokként!

Ennek érdekében, - érvényes szerződésem ellenére - nyitott voltam a klub által kezdeményezett változtatásra anyagi tekintetben, felajánlásomra válaszként - 8 nap múlva -, szombat éjjel 22:18-kor az Ügyvezető egy e-mailben tájékoztatott szerződésem felbontásáról, csatolva a felmondással.

Úgy gondolom, az eljárás korrektségéről mindent elárul az a tény, hogy a felmondás július 19-én, július 16-ai hatállyal történt, és mindezt majd 1 hónappal később, a mai napon hozta csak nyilvánosságra a klub.

Véleményem szerint soha olyan dolgot nem tettem, ami indokolta volna szerződésem felbontását.

Életemet a szerződés szerint itt terveztem, a Pécsi Tudományegyetem nappali tagozatos hallgatója voltam, illetve leszek is.

Minden tőlem telhetőt megtettem a PEAC csapatáért, és 75-szörös válogatott játékosként a hátralévő 2 évben is hasznos tagja tudtam volna lenni ennek a csapatnak.

Sajnálom, hogy ezt a lehetőséget elvették tőlem, és mélységesen csalódott vagyok, mert olyan emberek is hátba szúrtak, akiktől nem is vártam ezt.

Remélem, az élet kárpótol majd mindezekért…”

Foto, Slide - peacpecs.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus