Amerikai álom - Golomán All-Star lett!

Egy héttel ezelőtt Golomán György nyakába aranyérem került, miután a 3A középiskolák versenyében Florida állami bajnoki címet szerzett. A tehetséges kosaras teljesítményét honorálták: jövő héten Orlandóban szerepel egy rangos All-Star gálán. A szezon tapasztalatairól, lehetőségeiről friss blogbejegyzésében mesél.

Sziasztok! Utolsó jelentkezésem óta ismét sok dolog történt velem, ahogy arról a napokban beszámolt a Kezdo5.hu. Csapatommal, a Sagemont Lionsszel megnyertük az állami döntőt, sőt mi több, veretlenül hoztuk az egész szezont. Florida állam mindig is Amerika egyik top állama volt kosárlabda szempontjából, és rengeteg mostani NBA játékos játszott a középiskolai bajnokságban, de eddig az állam történetében senkinek sem sikerült ezt a teljesítményt produkálnia.

Sikerünk sok dolognak köszönhető. Kezdő ötösünkből minden játékosnak megvan a lehetősége, hogy NCAA Divízió 1-es egyetemre menjen, valamint edzőm, Adam Ross is óriási munkát végzett a szezon folyamán, így minden komolyabb ellenfél ellen felkészülten tudtunk pályára lépni. A csapatban mindenki tudta a maga szerepét és próbálta magát odatenni ahogy tudta. Akkor is, ha az éppen 3 perc játékidő volt, vagy a pályán levőknek vizet kellett hozni.

Számomra abszolút sikeres volt a szezon még úgy is, hogy a nekem megszokott, valamint a UCLA-nél a jövendőbeli négyes poszt helyett ötöst kellett játszanom. De megkaptam a játéklehetőséget és jövő héten egy magasan jegyzett All-Star gálára is meghívtak Orlandóban.

A szezon hátralévő része kétféleképpen nézhet ki. Április elején lesz egy országos torna, ahol Amerika legjobb középiskolás csapatai fognak reszt venni. New Yorkban, a Madison Square Gardenben rendezik ezt a tornát. A legújabb rangsorolás szerint csapatom 4. (ami szinten óriási dolognak számít) helyen szerepel az egész országot figyelembe véve, így jó esélyünk van arra, hogy meghívást kapjunk. Amennyiben ez nem történik meg, a szezon hátralévő része erősítésről, valamint egyéni munkáról fog szólni.

Amint időm engedi, hamarosan újra jelentkezem.

Köszönöm a figyelmet!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus