Játék nélkül hetedik a Debrecen

Nem játszik ma a 7. helyért a Debreceni Egyetem csapata - ezt a pozíciót pályára lépés nélkül is elérte a magyar alakulat

Dr. Nagy Ágoston legénységének egy kitűnő erőkből álló együttes, a nyitó fordulóban az este döntőző török Fatih egyetem csapatát 91-65-re, fölényesen legyőző izraeli Menedzsment Tudományok Főiskolája csapata ellen kellett volna játszani. Az izraeli gárda tegnapi, az olasz Bologna ellen játszott mérkőzése már fokozott biztonsági intézkedések mellett zajlott. Az ellenfélnézőbe kilátogató debreceniek csak akkreditációs kártyájuk felmutatásával nézhették meg a találkozót, külső érdeklődőket pedig be sem engedtek. Ma hajnalra pedig a teljes izraeli küldöttség, az összes sportoló, vezető - így a kosaras küldöttség is - távozott a szálláshelyről. Dr. Nagy Ágostont, a debreceni csapat szakvezetőjét telefonon értesítették a fejleményekről, s közölték vele: hivatalos, hogy a 7. helyen végzett csapata.

A debreceni szakember elmondta, kicsit rossz a szájuk íze emiatt, mert végül hivatalosan tegnap a román Pitesti ellen egy elég gyengén sikerült mérkőzéssel zárták fiai a tornát. Ma a DEAC szakvezetője két csoportra osztotta csapatát, s meccs helyett e két csoport egymás ellen játszott edzőmeccset.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus