Lezajlott az Egyetemi - Főiskolás B33 OB első fordulója

Lezajlott a Decathlon Egyetemi - Főiskolás B33 Országos Kosárlabda Bajnokság első fordulója! A Tüske Csarnokban rendezett első forduló fordulatokban gazdag volt.

A szervezők közleménye:

A korábbi évekhez hasonlóan idén is megrendezésre kerül a Decathlon Egyetemi - Főiskolás B33 kosárlabda Bajnokság. A tavasz folyamán 2 selejtezőben és a döntőben mérhetik össze tudásukat az egyetemek és főiskolák legjobbjai, remélhetőleg a tavalyihoz hasonló izgalmakkal.

Az első fordulóban 14 fiú és 10 lány csapat versengett, hogy minél előkelőbb helyen várhassák a folytatást.

A nyár eleji, debreceni U18-as 3x3 világbajnokságra készülve mind a fiú, mind a lány U18-as válogatott részt vesz a küzdelmekben, hogy szokják a fizikálisabb játékot, valamint a különböző klubokban játszó tehetségek jobban összeszokjanak egymással. Remélhetőleg ebben segítségükre lesz a bajnokság.

A rendkívül kiélezett küzdelemben a fiúknál a TFSE a hosszabbításban szerzett távoli dobással szerezte meg a győzelmet a Szeged ellen, a lányoknál a szegediek revansot vettek és magabiztosan győzték le az U18-as válogatottat a döntőben. De szerencsére nem csak izgalmakban, hanem látványban is gazdag volt a nap. Láthattunk zsákolást a fiatal válogatottaktól, de szép passzokból, emlékezetes blokkolásokból is volt bőven, azaz színvonalas kosárlabdát láthattunk!

Lányok végeredmény:
1. USC Szeged
2. U18 HUN TEAM
3. DEAC

Fiúk végeredmény:
1. TFSE
2. USC Szeged
3. SMAFC
 
Köszönjük a részvételt és mindenkit szeretettel várunk következő állomásunkon, Kecskeméten, május 9-én!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus