NCAA: Szabó Fanniék újra nyertek

Vegyes hetet hagytak maguk mögött az amerikai egyetemeken kosarazó magyar hölgyek. Balla Bernadett és Szécsi Orsi is nagyon közel volt a dupla-duplához. Szabó Fanni csapata több, mint egy hónap után győzött újra

Egy meccset játszott a Balla nővérek csapata, az Oral Roberts University, s azt 62-54-re elvesztette a Cenreal Arkansas otthonában. Bernadett 29 percet töltött a pályán s 2 ponttal, mondhatjuk a 2 kihagyott büntetőével maradt el a dupla-duplától. 4/9-es dupla mutatóval 8 pontig jutott s mellé leszedett 10 pattanót (2 támadó). Volt még 1-1 szerzett és eladott labdája.

Dorottya 8 percet játszott,  volt, hogy 2 sikertelen tripla, s egy rossz dupla kísérlete. statisztikai lapján 1 gólpassz található meg.

A FIU csapata egy kosarakban hihetetlen gazdag mérkőzésen hazai környezetben 106-96-ra kikapott a Southern Miss együttesétől. Ezúttal is csak Lábady Zsófi játszott. A kerek 30 perces bevetését 9 ponttal (4/5 dupla, 0/1 tripla, 1/2 büntető) és 7 lepattanóval zárta. A Marshall együttesét 77-66-ra legyőzte s FIU, ezen a meccsen Zsófi 1/5-ös dupla és 0/2-es tripla mutatóval 2 pontig jutott, volt még emellett 7 lepattanója és 2 gólpassza.

A Duquesne együttesének a Philadelphiában, a St. Joseph ellen 61-59-re elveszített meccséről sajnos nincs statisztika. A Fordham elleni, 60-51-re megnyert mérkőzésen Szécsi Orsi egyetlen lepattanóra volt a dupla-duplától. 2/6-es dupla és hibátlan 2/2-es tripla mutatóval 10/6 pontot dobott s leszedett 9 (2 támadó) lepattanót. Volt még 1-1 gólpassza, blokkja és szerzett, illetőleg 5 eladott labdája. Szamosi Amadea ezen a meccsen 1 percet kapott.

Szabó Fanni csapata előbb odahaza nagy verésbe futott bele, a Princeton 87-46-ra győzött a Dartmouth ellen. Szafi 23 percet játszott és 2/5-ös dupla, valamint 0/2-es tripla mutatóval 4 pontot dobott. Statisztikai lapján még 1 gólpassz, valamint 2-2 lepattanó, szerzett és eladott labda látható. 8 elvesztett meccs után a hét végén Szabó Fanni és társai végre újra megérezhették a győzelem édes ízét, 53-50-re nyertek a Penn ellen. Szafi főszerepet játszott a sikerben, 2/5-ös dupla, 2/4-es tripla és 2/2-es büntető mutatóval 12/6 ponttal zárta az összecsapást s ezzel Lakin Roland nevű csapattársával egyetemben a Dartmouth legeredményesebb játékosának bizonyult. Fanninak volt még 4 lepattanója, és 1 szerzett labdája.

Csutorás Fanni csapata az Iowa Western Reivers 77-67-re kikapott a Kirkwood Eagles-től, Fanni 10 pontjával csapata legjobb dobói  közé tartozott.

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus