Pécsen is sikert aratott a B33 Tour!

A szombathelyi tornához hasonlóan, az időjárás miatt Pécsen is teremben kellett megtartani a Decathlon B33 Tour 2014 – Quest for the Best! második fordulóját, amelyen a rossz idő ellenére is több mint 40 csapat vett részt.

Az Elite kategória erősségét jelzi, hogy a nagyon jó magyar együttesek mellett szlovák, román és egy, a világ elitjébe tartozó szerb csapat is részt vett a tornán. A kategória díja – az értékes Decathlon vásárlási utalvány mellett – az indulási jog volt a zalaegerszegi döntőn, ahol az 1000 eurós fődíj megnyerése mellett a győztes csapat kvalifikálja magát a prágai 3x3 World Tour Masterre.

A papírforma ugyan beigazolódott, de némi meglepetésre a szerb Give Us Money (szabad fordításban: Ide A Pénzt)  csak szoros, izgalmas meccseken tudta megnyerni a tornát. Ők a szlovák T.E.A.M. csapatával együtt bejutottak a júniusi 15-i zalaegerszegi döntőbe.

A Boys és a Women kategóriát a PVSK, illetve a Rozéfröccs csapata nyerte.

A Decathlon Egyetemi és Főiskolás B33 kosárlabda-bajnokság második fordulójában a lányoknál a szegedi egyetemisták a sérülések ellenére is győzni tudtak, míg a fiúknál a TFSE csapata Szombathely után ismét felállhatott a képzeletbeli dobogó legfelső fokára.

Újra nagy népszerűségnek örvendett az E-Sport NBA 2K14 játéka is.

A Tour következő állomása május 31-én Kecskemét, ahol megrendezik az Országos Középiskolás B33 Kupa döntőjét, és ugyanígy  az Egyetemi és Főiskolás Országos B33 Bajnokság is befejeződik.

Részletekért, nevezéshez szükséges tennivalókért látogass a decathlon-2014.b33.hu oldalra!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus