10. lett a Munkácsy csapata a 3X3 diákolimpiai vb-n

Június 17-19. között Hock Gergő, Kocsis Zalán, Radnai Mihály és Steller Balázs Észtországban képviselte Magyarországot és Kaposvárt a 3x3-as kosárlabda diákolimpiai világbajnokságon.

A delfinek.hu beszámolója Hock Gergő nyilatkozatával:

Hazatért Észtországból, Tallinból, a B3x3-as világbajnokságról a Munkácsy csapata.

Június 17-19. között Hock Gergő, Kocsis Zalán, Radnai Mihály és Steller Balázs Észtországban képviselte Magyarországot és Kaposvárt a 3x3-as kosárlabda világbajnokságon. A csapat a csoportmérkőzésekből sajnos nem jutott be a legjobb 8 közé, mert pontaránnyal a szerbek jobbak voltak, bár őket a magyar fiúk legyőzték. Így 4 győzelemmel és 2 vereséggel fejezték be a világbajnokságot, ami a 10. helyre volt elég.

Hock Gergő így nyilatkozott: "22 csapat kvalifikálta magát a Tallinnban megrendezésre kerülő 2016-os b33 diákolimpiai világbajnokságra. Mi a számunkra előkelő 10. helyet szereztük meg, és csak a kedvezőtlen körbeverés szakított el minket a legjobb 8-tól. Csoportunkban Grúzia, Szerbia, Brazília, Észtország, Kína és India csapataival csaptunk össze. Úgy tapasztaltam, hogy csapatunk fegyelmezettségben és szervezett játékban volt jó, viszont sajnos néhány esetben fizikálisan alulmaradtunk. A világbajnokságot végül a szlovének nyerték, akik mind fizikálisan, mind technikailag mindenki fölé tudtak kerekedni.

Szeretnénk megköszönni tanárunk, edzőnk, Maljusin Mihail munkáját, a sok segítéget, a szervezést és a  ránk szánt időt."

Mérkőzéseredmények bővebben

Foto, Forrás, Slide - delfinek.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus