A Barcelona is ott lesz a 2017-es Szent István Kupán

A 2017-es Szent István Kupára január 26. és 29. között kerül sor Székesfehérváron - a megszokott szereplők mellett ezúttal a Barcelona is ott lesz az indulók között, mindkét spanyol sztárklub képviselteti tehát magát.

A feol.hu beszámolója:

Immár ötödször kerül megrendezésre a Szent István Kupa kosárlabdatorna, a hagyományoknak megfelelően az Alba Regia Sportcsarnokban.

A rendezvény a kontinens egyik legnagyobb korosztályos seregszemléjének számított eddig is, presztízse pedig még tovább nő január végén, ugyanis a megszokott szereplő, a Real Madrid mellett immár a katalán rivális FC Barcelona kosarasai is tiszteletüket teszik Fehérváron. A torna január 26-­án délelőtt kezdődik, a döntőre pedig 29-­én, vasárnap este kerül sor.

Ismét nyolc csapat viaskodik majd a parketten, a két spanyol nagyágyú mellett itt lesz a horvát Cibona Zagreb, a szerb Partizan Beograd, a német Bayern München, az olasz Stellazzurra Roma, a magyar korosztályos válogatott, valamint az Alba Fehérvár­-DKKA együttese. Utóbbiak a Reallal, a válogatott a Barcelonával került azonos csoportba. A torna fő szervezője, Molnár Tamás elmondta, a belépés ezúttal is minden mérkőzésre ingyenes lesz, a remek színvonal garantált.

- A közelmúltban, tragikus hirtelenséggel elhunyt Zentai Levente, a mindenki által tisztelt és szeretett sportvezető, az U16-­os válogatott technikai vezetője. Az idei erőpróbát az ő emlékének szenteljük -­ közölte Molnár.

Forrás - feol.hu
Foto, Slide - Sportopus facebook-oldala

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus