A MAFC fiataljai Spanyolországban jártak

A MAFC kadett és junior csapata nem töltötte pihenéssel az ünnepeket, Karácsony másnapján már repülőre is ültek és Spanyolországba mentek edzőtáborozni.

A huszonhárom játékos egy hétig vett rész az Alfaz Del Pi-ben megrendezett nemzetközi táborban. A csapatvezető Gál László elmondta, hogy a Pau Gasolról elnevezett csarnokban a napi 6 óra edzésen főként labdás technikai elemekkel foglalkoztak. A tábor szervezői meglepetéssel is készültek, az edzések mellett egy tornára is benevezték a MAFC legjobbjait és az utazást is biztosították Valenciába, ahol az elődöntőben a stabil Eurocup résztvevő vendéglátók junior csapatával szemben mindössze egy ponttal maradtak alul. A MAFC végül harmadik helyen végzett a tornán, és a magyarok szervezett játéka sok elismerést kapott a spanyol edzőktől.

Szerencsére a kosárlabdán kívül a kellemes tavaszi időben maradt idő lazításra is. Az alicantei és valenciai kiránduláson kívül fergeteges nemzetközi szilveszteri bulin vettek részt a fiatalok. Az edzőtábor és a torna pedig olyan jól sikerült, hogy szorosabb szakmai együttműködés várható a MAFC és a spanyol klubok között.

Fotó: MAFC

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus