A Vasas U16 Szerbiában Európa legjobbjaival játszhat!

A Partizannal, a Milanóval, a Real Madriddal, a Barcelonával és a Fenerbahcéval szerepel együtt egy nyolccsapatos tornán a Vasas Akadémia.

A két éve U14-esként magyar bajnokságot nyerő, azóta az U16-osok közt a magát az EYBL sorozatban is megmérettető (s ott alapszakasz-csoportgyőzelemig jutó) Vasas Akadémia kadett gárdája a tavalyi, kanári-szigeteki meghívás után újra a kontinens legpatinásabb csapatainak utánpótlás gárdáival mérkőzhet meg Zrenjaninban holnaptól.

Bosnyák Jácint legénysége a szerb Partizan Belgrád, a szintén szerb Petrovgrad, a török Fenerbahce, valamint az ugyanebből az országból érkező, jelenleg hasonlóképp Euroliga Top 16-os szereplő Darussafaka Dogus, továbbá az olasz Olimpia Milano és a két spanyol óriás, a Real Madrid és a Barcelona U16-os alakulatainak társaságában versenyezhet. A mieink a Darussafakával, a Reallal és a Milanóval kerültek egy négyesbe, s a velük való körmérkőzések után szombaton a másik négyes azonos helyezésű gárdájával mérkőzhetnek majd meg az esemény zárásaként.

Íme a torna teljes programja:

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus