Egyesíti erőit a Fodor család

A körmendi kosaras dinasztia férfi tagjai - július 16-22 között - idén első alkalommal szervezik meg tehetségkutató kosárlabda táborukat olyan élvonalbeli játékosok közreműködésével, mint Hanga Ádám, Báder Márton, Lóránt Péter, Vojvoda Dávid és Hendlein Roland.

A körmendi kosaras dinasztia férfi tagjai - július 16-22 között - idén első alkalommal szervezik meg tehetségkutató kosárlabda táborukat. Az egyhetes ‘BALLaton Camp’ rendhagyó módon kis létszámmal zajlik, amely nem csak a személyre szabott, hatékonyabb fejlesztést, de a baráti hangulatú nyaralást, csapatépítést is lehetővé teszi az utánpótlás korú fiatal játékosok számára.

Fodor Péter - aki jelenleg a Debreceni Kosárlabda Akadémia egyik vezetője - több mint 30 éve edző, és fiai mind követték ezen a pályán: az aktív játéktól tavalyelőtt visszavonult Gergely a körmendi utánpótlásnál, Ármin is a DKA edzője, Marci pedig ugyan a Kaposvári KK irányítója, szintén rendelkezik sportedzői végzettséggel. “Éppen ezért kézenfekvő volt egy közös esemény megszervezése az Akadémia segítségével, a helyszínválasztás pedig azért esett a Balatonra, mert így nem csak tanulhatnak, de nyaralhatnak is a fiatalok.” - meséli Fodor Gergely. “U14, U16 korosztályból várjuk a fiúkat, akik gyakorlott edzőkkel és profi játékosokkal, garantált jó hangulatban, remek társaságban tölthetnek el egy hetet Alsóörsön.”  

“Több barátunk is ígéretet tett, hogy vendégünk lesz - folytatja Fodor Márton - így olyan élvonalbeli játékosokkal találkozhatnak a srácok, mint Hanga Ádi, Báder Marci, Lóránt Peti, Vojvoda Dávid és Hendlein Roli, ezáltal bepillantást engedünk a profi kosárlabdázás kulisszái mögé. Szeretnénk, ha a gyerekek nem csak technikai tudást szereznének, hanem képet kapnának minden olyan részletről, amely a profi játékosok életét jellemzi, legyen az a táplálkozás, a nyelvtudás fontossága, vagy akár a külföldi játék- és ösztöndíjlehetőségek. Azért ezt a korosztályt választottuk, mert fontos időszaka a profivá válásnak, és szeretnénk lehetőséget adni a táborban résztvevőknek, hogy mindezek ismeretében sokkal tudatosabban készülhessenek erre a pályára, a felnőtt játékosok segítségével pedig még jobban megszeressék a sportágat. 

Jelentkezés és bővebb információ:
facebook.com/ballatoncamp
ballatoncamp@gmail.com

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus