Fazekas Máté 5 évre aláírt az Ulmhoz

A sportando.com értesülései szerint az U16-os válogatott húzóembere, Fazekas Máté 5 éves szerződést kötött a német Ratiopharm Ulm gárdájával.

Arról éppen ma délelőtt számoltunk be, hogy Fazekas Máté is a 16 fősre szűkített U16-os válogatott keretének a tagja. A 210 centi magas magyar center egészen kiváló évet zárt a Ratiopharm Ulm ificsapatánál, a Ratiopharm Akadémiánál, és egyértelmű, hogy hosszútávon számol vele a német klub - a sportando.com információi szerint 5 éves szerződést kötöttek a magyar tehetséggel, aki tehát 2021-ig van így lekötve hozzájuk.

Az Ulm felnőtt csapata egyébként az előző idényben a hetedik helyről kezdte a német első osztály rájátszását, de kiejtették a második kiemelt EWE Baskets Oldenburg és a harmadik Fraport Skyliners együttesért is, mielőtt a döntőben a szinte egyeduralkodónak számító, Euroligás Brose Baskets Bamberg ellen kikaptak volna. Jó csapatnál van tehát Fazekas, amely az elmúlt 5 szezonban végig PO-ban volt, kétszer az elődöntőbe is bekerültek, az előző idény mellett pedig 2011/12-ben is ott voltak a fináléban.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus