Földi Sándor visszatért a PVSK-hoz

Visszatért korábbi munkaadójához, a PVSK együtteséhez Földi Sándor - a szakember korábban a felnőtt csapat és Csirke Ferenc munkáját segítette, ezúttal azonban az utánpótlásban kap szerepet.

Földi visszatéréséről a csapat hivatalos honlapja, a pvsk-panthers.hu számolt be:

"Visszatért a PVSK-hoz Földi Sándor, ám ezúttal elsősorban az utánpótlást segíti a szaktekintély.

2011 decemberében köszönthettük első alkalommal Földi Sándort a PVSK nagy családjában, akkor tapasztalataival, szakmai tudásával, és kommunikációjával rengeteget segített Csirke Ferencnek vezetőedzői pályafutása kezdeti lépéseiben. A légiósokkal és a fiatalokkal is sokat foglalkozott, szakmailag és emberileg egyaránt sokat tett hozzá csapatunk sikereihez.

Földi Sándor, Sutyi, 2012-ben Jászberénybe igazolt, hogy ismét vezetőedzőként tehessen le szép eredményeket az asztalra, a jászberényi kitérő után azonban "visszatért csapatunkba", azaz a PVSK-hoz. Földi ezúttal nem a felnőtt csapatnál tevékenykedik majd, hanem PVSK Kosárlabda Utánpólás Szakosztályainak szakmai munkáját segíti. - Szakmai igazgatója lesz a fiú és lány utánpótlás szakosztályoknak valamint személyesen irányítja majd a fiú U18-as csapatot - pontosított Máté János, a PVSK Férfi Kosárlabda Utánpótlás Szakosztályának vezetője. - Vele igencsak megerősödik, és hatékonyabbá válik a két szakosztály közös munkája. Emellett minden korosztálynál a játékosok egyéni képzésében is részt vesz.

Szakmai igazgatóként és az U18-as csapat edzőjeként természetesen szoros kapocs fűzi majd az U21-es és a B-csoportos csapathoz is, Csirke Ferenccel, Czigler Lászlóval és Juhász Olivérrel karöltve azon dolgozik majd, hogy minél több tehetséges fiatal épülhessen be a B-, majd az A-csoportos keretbe."

Forrás, foto - pvsk-panthers.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus