Golomán György és a UCLA 2014-15-ös NCAA-programja!

A világ egyik, ha nem a legpatinásabb amatőr, illetve egyetemi csapatához került hazánk legmagasabban jegyzett utánpótlás játékosa, Golomán György, hiszen Bill Walton, Kareem Abdul-Jabbar, Kevin Love és Russell Westbrook örökébe lépve a kaliforniai UCLA Bruins játékosa lesz a hamarosan induló szezontól. A DIGI Sport által is rendszeresen közvetített amerikai egyetemi bajnokság, vagyis az NCAA kiadta a csapatok éves programját, tehát meg is van, hogy kivel és mikor játszik a körmendi újonc csapata, íme:

ERRE A LINKRE KATTINTVA!

Láthatjuk, hogy október 31-től december 28-ig tart az alapszakasz első fele Golománék számára, ebben a nem konferenciabeli csapatokkal, egyedi sorsolás alapján mérkőzik meg a UCLA, majd a már a felnőtt magyar válogatottban is bemutatkozó Rosco Allen alakulatát, a Stanford Cardinalt is felvonultató PAC 12 Konferencián belüli alapszakasz startol. A két magyar tehetség január elején nézhet majd farkasszemet egymással.

A két magyar játékos mérkőzéseihez minden alkalommal közzé fogunk tenni beharangozót, illetve élőképes linket/DIGI Sport-ajánlót, valamint a meccsek után összefoglalókkal, videókkal is azonnal jelentkezünk.

Hajrá Golomán Gyuri, Hajrá Rosco Allen, Hajrá Magyar Kosárlabda!

Foto, Slide - utanpotlassport.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus