Gyümölcsöző újpesti stratégia

A Megyeri Tigrisek honlapunkhoz eljuttatott közleményében a hazai utánpótlás szempontjából nagyon fontos eseményekről számolt be.

2013 tavaszától működik az a stratégiai együttműködés Újpest Önkormányzata és a Megyeri Tigrisek Kosárlabda Klub között, melynek keretén belül újpesti iskolák tornatermei újulnak meg a TAO-program segítségével. Elsőként 2013 decemberében a Karinthy Frigyes Általános Iskola, 2015 januárjában a Megyeri Úti Általános Iskola, februárban pedig a Babits Mihály Gimnázium felújított tornaterme került átadásra.

Az MKOSZ által második éve támogatott egyesületi sportágfejlesztési koncepció keretében eddig közel 100 millió forintot tudott az önkormányzat és az egyesület a tornatermekre fordítani.
Wintermantel Zsolt, Újpest polgármestere elmondta, hogy Újpest, mint legsportosabb város, nagy figyelmet szentel annak, hogy a gyerekek a lehető legjobb körülmények között dolgozhassanak az iskolákban megtartott tanórákon és a délutáni egyesületi foglalkozásokon. Így megpróbálnak minden olyan projektet támogatni, amely ezt elősegítheti.

Fotó: Megyeri Tigrisek

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus