Kaposvári és dombóvári sikerek az Ifjúsági Kosárlabda Fesztiválon

A hét első felében rendezték Kaposváron az Ifjúsági Kosárlabda Fesztivált, amelyen a magyar csapatok mellett több külföldi együttes is indult - a hazaiak mellett a dombóvári fiatalok is nyertek kategóriát.

Az U12-es lány korosztálynál teljes fehérororsz fölény volt, hiszen a BC Minsk 2006 első és második csapata játszották a döntőt, a fiúknál azonban magyar siker született, miután a Dombóvári Kosársuli korosztályos együttese 54-36-os sikert aratott a fináléban ukrán ellenfelével szemben.

Az U14-es fiú döntőben a KKK első csapata ugyanennek az ukrán gárdának a korosztályos fiú csapatát verte 60-41-re, míg a kaposváriak második csapata 74-61-re vert egy másik ukrán alakulatot a bronzmeccsen.

A lányoknál az U12 mellett U16-U18 összevont korosztály volt még - itt román siker született, a Székely Válogatott nevű csapat diadalmaskodott a döntőben egy luxemburgi együttessel szemben, míg a bronzmeccsen a Kaposvári Mágusok I. 43-34 arányban verte a második csapatot. Az U16-os fiúknál megint a KKK első csapata lett az első, miután a finálét 67-48-ra nyerték meg a luxemburgiakkal szemben. Az U18-ban a miniállamból érkező gárda visszavágott, ott 77-70-re ők nyertek.

Az eredményeket ezen a linken megtekinthetitek, képgalériát pedig ezen a linken találtok az eseményről!

Foto, Slide, Forrás - delfinek.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus